29
Jan 18
Cystisk Fibrose Foreningen

Webinar: Samarbejdet med kommunen

Året første webinar med foreningens socialrådgiver, Vibeke Larsen, vil blive afholdt 29. januar. 

Emne

Emnet for årets første webinar er: Samarbejdet med kommunen – med fokus på hvordan du som forælder til et barn med cystisk fibrose eller voksen med cystisk fibrose kan beskrive og bidrage til oplysning af din sag.

Mange af de medlemmer, som socialrådgiver Vibeke Larsen taler med, har en oplevelse af, at det kan være meget belastende at skulle fortælle om sin situation og give de samme oplysninger igen og igen.

Kan du genkende det, og har du brug for nogle konkrete råd om, hvordan du bedst muligt kan bidrage til behandlingen af din sag?
Sammen kigger vi ind i, hvilke oplysninger du skal give, og hvordan du kan beskrive din og jeres situation, så du medvirker til, at kommunen får de oplysninger, som er nødvendige, for at kommunen kan træffe en ”rigtig” afgørelse.

Tidspunkt

Webinaret afholdes mandag den 29. januar 2018, kl. 17.00 – 18.00.

Hvis du har idéer eller ønsker til emner for et webinar, er du meget velkommen til at skrive til Vibeke på vl@cff.dk.

Tilmelding og praktiske oplysninger

Du kan tilmelde dig webinaret ved at sende en mail til Vibeke Larsen på vl@cff.dk senest mandag den 22. januar.
Forud for webinaret vil du få en mail med oplysninger om, hvordan du skal logge på.

Om webinar

Et webinar er et online seminar/kursus, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere direkte på nettet. Det kræver en computer eller tablet med adgang til internettet. Bemærk at det er en fordel at bruge hovedtelefoner, men det er ikke strengt nødvendigt.