20
Oct 18
Lokalafdeling Hovedstaden

Temadag i Smørum: Kampen for kærligheden

Lokalafdeling Hovedstaden holder temadag om, når det er svært at få forholdet til at fungere, når man er en familie med cystisk fibrose.

Psykolog og familieterapeut Annette Due Madsen vil behandle emnet “ kampen for kærligheden” og det, at mange familier med cystisk fibrose har svært med at forblive i ægteskabet.

Tid og sted

Lørdag den 20. oktober kl. 11-15.

Kulturhuset
Flodvej 68
2765 Smørum (Egedal Kommune).

Kulturhuset ligger ca. 2 km fra Frederikssundsmotorvejen, afkørsel nummer 2 ”Smørum”.

Program

Psykolog Annette Due Madsen fortæller og rådgiver i relation til både glæder, sorger, styring og andre udfordringer, som kærlighed kan implementere i mennesker. Cystisk fibrose kan give særlige vilkår at navigere under, når konsekvenser for relationer, frustrationer og forandringer påvirker cystisk fibrose-børn og familielivet.

Senere på dagen har vi diabetes og osteoporose på programmet. Overlæge Tacjana Pressler (Tanja) fra Rigshospitalet vil orientere om både fakta og ny viden i relation til CF. Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål bagefter.

Tilmelding

Tilmelding til frokost ønskes senest fredag den 12. oktober til Birgit Brandl på brgtbrndl@gmail.com.

Møderegler

For medlemmer der selv har cystisk fibrose gælder foreningens almindelige retningslinjer med hensyn til at undgå infektionsrisiko, når flere er sammen. Læs mere om retningslinjerne her.

Se hele programmet her: temadag smørum 20.10.2018