21
Sep 22
Lokalafdeling Midtjylland

Temaaften med overlæge Hanne Olesen på Aarhus Universitetshospital i Skejby

Cystisk Fibrose Foreningens Lokalafdeling Midtjylland inviterer til temaaften om cystisk fibrose med overlæge Hanne Olesen. Det kommer til at handle om sygdommen, om ny medicin, og om hvad der er af kommende medicin og behandling

Arrangementet finder sted den 21. september klokken 18-20.30 i Skejby. Overlæge Hanne Olesen holder et oplæg på en times tid og derefter vil der være plads til spørgsmål og snak om cystisk fibrose.

Aftenen er for ALLE over 15 år, personer med cystisk fibrose, forældre, bedsteforældre, venner, familie og fjerne slægtninge, alle er velkomne. Cystisk Fibrose Centrenes retningslinjer for at undgå krydsinfektion mellem personer med cystisk fibrose gælder dog. Læs retningslinjerne her.

Der vil blive serveret kaffe/drikkevarer, samt lidt kage. Er man interesseret i noget at spise inden mødet, gives besked ved tilmelding. Så vil vi sørge for noget at spise fra kl. 17:30.

Vi håber I har lyst at komme og høre hvad Hanne har at fortælle om cystisk fibrose.

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Henriette Bundesen på mobil 60 16 63 38 senest fredag den 16. september.

Her foregår det

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Århus N

Lokale G206-124.

Adgang til lokalet skal ske gennem hovedindgang G, gå til venstre gennem Cafe Øst, da døren ved auditorierne indgang G6 er låst efter kl. 16.00.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Lokalafdeling Midtjylland