18
Sep 21
Indsamling

SKRIDT FOR SKRIDT – virtuelt indsamlingsløb

Sæt kryds i kalenderen og vær med, når vi lørdag d. 18. september sætter det lange ben foran til fordel for børn og voksne med cystisk fibrose. Se her, hvordan du deltager i SKRIDT FOR SKRIDT.

SKRIDT FOR SKRIDT er Cystisk Fibrose Foreningens nye, virtuelle løb, hvor du kan gå eller løbe for bedre og længere liv for børn og voksne med cystik fibrose. Rute og distance vælger du selv, så du kan være med uanset, hvor du bor og hvilken form du er i. Nyd en tur i fred og ro eller opret et hold og inviter venner, familie eller kolleger med på turen.

Sådan deltager du

  1. Tilmeld dig SKRIDT FOR SKRIDT. Du tilmelder via vores samarbejdspartner KriXrun, der står for salg af startpakker m.v. Startpakken koster 160 kr. + porto.
  2. Opret en indsamling. Når du har gennemført tilmeldingen, bliver der automatisk oprettet en indsamlingsside til dig på BetterNow. Du modtager aktiveringslink til din mailadresse et par minutter efter tilmelding.
  3. Del siden med dit netværk, så de kan støtte din indsamling. Når du har aktiveret siden, kan du give den et personligt præg ved at indsætte et foto og skrive et par ord om, hvorfor du deltager og hvad dit netværks opbakning vil betyde for dig. Vi sender dig tips og tricks til din indsamling og kvitterer med forskelligt SKRIDT FOR SKRIDT grej i takt med, den vokser.
  4. Deltag på løbsdagen. Planlæg din rute, så du er klar til at snøre løbesko eller vandrestøvler og sætte fokus på cystisk fibrose , når startskuddet lyder lørdag d. 18. september. Vi glæder os til at markere dagen på de sociale medier og fejre alle deltagere og donorer.