24
Feb 18
Cystisk Fibrose Foreningen

Skilejr 2018

Cystisk Fibrose Foreningen arrangerer årligt en skilejr for 16 børn og unge med cystisk fibrose i alderen 10-17 år. Næste skilejr er i uge 9 i 2018, og turen går til Alpe d’Huez i Frankrig.

Der er afrejse lørdag den 24. februar og hjemrejse lørdag den 3. marts 2018.

Der vil være 3 skilejrledere med på skituren. Vi rejser med fly, og det er muligt at rejse fra enten Billund eller Kastrup.

Pris

Cystisk Fibrose Foreningen dækker udgifterne til flyrejse, hotelophold, hovedmåltider, leje af ski og støvler samt liftkort. Begyndere vil desuden blive tilbudt skiskole. Evt. rejseudgifter til/fra henholdsvis Billund og Kastrup samt lommepenge er for egen regning.

Deltagerne betaler selv et deltagergebyr på 1.500 kr. pr. person.

Såfremt der ikke er betalt kontingent gældende for 2017, skal dette betales samtidig med deltagergebyret.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Rejseforsikring

Vi gør opmærksom på, at I selv skal tegne en rejseforsikring, der også dækker hjemtransport. Vi kan kun medtage deltagere, der er forsikret, og det er vigtigt, at I oplyser forsikringsselskabet om, at barnet har cystisk fibrose.

Skulle finansieringen af skilejren 2018 mod forventning ikke blive sikret, forbeholder vi os retten til at aflyse turen, og deltagerne vil få returneret deltagergebyret.

Krydsinfektion

For at undgå risiko for krydsinfektion mellem skilejrdeltagerne, så følger vi Cystisk Fibrose Centrenes retningslinjer for møder og lejr med overnatning.

Det betyder, at jeres barn forud for skilejren skal have foretaget en spytprøve på jeres Cystisk Fibrose Center for at blive clearet til skituren.

Hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tanya Møller Christiansen på telefon 25 37 70 30 eller e-mai tmc@cff.dk

Udtalelse fra to skilejrdeltagere 2017:

“Cf ski lejr er et rigtig godt koncept fordi man møder folk der har det ligesom en selv, og man skal klare sig en uge uden hjælp af forældre. Der er folk i mange forskellige aldre men alle passer sammen. Det er ikke længere et handicap at tage piller eller udstyr, fordi alle skal tage det.”