21
Oct 19

Sådan spiser børn med glæde

Kom til en spændende aften i Randers mandag den 21. oktober kl.18.00 til 21.00, hvor der vil blive sat fokus på at få dit barn til at spise.

Oplægsholder vil være børnelæge Olav Bennedbæk, der til dagligt arbejder med at få børn til at spise og tage på, ved børneklinikken i Aalborg. For mange forældre til børn med cystisk fibrose, kan det være svært at få de små poder til at spise. Olav Bennedbæk vil med udgangspunkt i jeres børn og jeres spise udfordringer, fortælle hvordan du får dit barn til at spise det du ønsker han/hun skal spise, uden at sige et ord. Han vil fortælle om hvordan en handling OFTEST afstedkommer en næste handling hos henholdsvis barn og voksen. Ved at blive bevidst om disse sammenhæng og ydermere få en baggrundsviden om de fysiologiske mekanismer der ligger bag spisning; sult og appetit samt mæthed, bliver du i stand til at bryde de onde cirkler.

Foredraget henvender sig til forældre med børn med cystisk fibrose i alderen 0-8 år, men skulle der være andre uden for denne aldersgruppe eller bedsteforældre, skal I også være velkomne. Er der stor tilmelding er det dog forældre til børn i aldersgruppen 0-8 år der har førsteret til pladserne.
For at Olav kan tage udgangspunkt i jeres situationer, er det vigtigt at han kender dem lidt på forhånd. Når I tilmelder jer må I derfor gerne give en lille beskrivelse af, en typisk spise situation hos jer, med de udfordringer i møder.

Arrangementet bliver holdt ved Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C, i lokalet ”Gemakket”. Da der kan være nogen, som skal køre langt for dette, starter vi kl. 18.00 med en sandwich og sodavand. Kl. 18:30 starter foredraget, der vil være en mindre kaffe og strække-ben pause undervejs også slutter vi af kl. 21.00.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til Henriette Bundesen fra lokalafdeling Midtjylland på telefon 60166338. Det bedste tidspunkt er at ringe efter 19.00.

Der er tilmelding senest den 9. oktober.

Det er helt gratis at deltage.

Vi håber på stor tilmelding og håber at vi får en hyggelig aften.