28
Oct 21
Online kurser

Online halloween bagekursus

Græskar, edderkopper og afhuggede fingre. Er du vild med halloween, så denne online bage-lektion måske noget for dig!

Cystisk Fibrose Foreningens online halloween-bage-kursus er for børn, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende til en med cystisk fibrose. Her er der mulighed for en hyggelig oplevelse i samvær med andre i samme situation – uden det hele behøver handle om cystisk fibrose.

Vi sender en gratis pakke til dig

Årets halloween kage skal udformes som en gryde med sydende heksebryg og der bliver rig mulighed for at udfolde kreativiteten i fondant. På kurset lærer I at lave jeres egen fondant, smøre kagen op, rulle fondant ud og betrække kagen + får tips og tricks til modelleringsarbejdet. Der er rigeligt opgaver til flere, så tag endelig en hjælper eller to med i køkkenet. Du behøver ikke have erfaring eller avanceret køkkenudstyr for at være med. Sara Græsborg, der deltog i Bagedysten i 2018, hjælper os igennem trin for trin og vi leverer det, du skal bruge ud over basis ingredienser og almindeligt køkkenudstyr. Du får tilsendt opskrift og indkøbsliste i god tid inden kurset. Pakken med de øvrige varer fra pastafarver til redskaber leveres af Frusoed.dk et par dage inden kurset afholdes.

Hvordan foregår det?

Kurset afholdes online to gange. Du kan vælge mellem tirsdag d. 26. oktober og torsdag d. 28. oktober – begge dage fra kl. 15:15-18:15. Du vil forinden modtage et link til arrangementet. Da kurset afholdes online, skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden. Børn under 12 år skal have en voksen eller ældre søskende med i køkkenet.

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link senest onsdag d.  13. oktober. Der er et begrænset antal pladser. Du får besked, om du/I har fået plads på holdet umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb. Det er gratis at deltage, når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.