11
May 21
Online kurser

Online workshop om håndtering af Corona

På denne online workshop vil psykolog Charlotte Jensen sætte fokus på de ændringer COVID-19 medfører og som familier med cystisk fibrose lever under til daglig.

COVID-19 rammer os alle. Det er nu mere end et år siden første nedlukning, og vi er alle presset i større eller mindre grad i forhold til de udfordringer COVID-19 skaber i hverdagen.

Denne workshop vil sætte fokus på de ændringer COVID-19 medfører og som familier med cystisk fibrose lever under til daglig. Hvordan kan både børn og voksne fastholde sociale relationer? Hvordan tackler man en lang periode med delvis isloation og øgede bekymringer? Hvordan påvirker situationen omkring COVID-19 os som mennesker? Og ikke mindst: Hvad kan man som forælder gøre for at tackle det bedst muligt, så der skabes betingelser for størst mulig trivsel hos børn og forældre?

Workshoppen vil være en vekselvirkning mellem powerpoints, input og erfaringsudveksling på tværs af deltagerne.

Hvem kan deltage:

Workshoppen er for forældre til et hjemmeboende barn med cystisk fibrose.

Tidspunkt og tilmelding

Workshoppen afholdes tirsdag d. 11. maj kl. 16.30-18.00. på Zoom.

Da workshoppen afholdes online, skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk. Tilmeldingsfrist søndag d. 2. maj.

Efter tilmeldingsfristens udløb får du tilsendt nærmere information og link til Zoom.

Bliv medlem idag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.