18
Jan 21
Online kurser

Online ungemiddag

Mød andre unge med cystisk fibrose, når Cystisk Fibrose Foreningen inviterer til online ungemiddag. Vi sender gavekort til Just Eat, så du selv kan bestemme, hvad der skal på menuen.

Nyd en aften i godt selskab, når Cystisk Fibrose Foreningen byder på middag for jer, der er mellem 16 og 24 år og har cystisk fibrose. Det hele foregår online uden risiko for krydsinfektion eller corona-smitte.

Vi sender et gavekort og lidt lækkert til dig

Middagen afholdes online mandag d. 18. januar kl. 18:30. Du vil forinden modtage et link til arrangementet. Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden. Det er gratis at deltage og vi sender dig et gavekort til Just Eat, så du selv kan bestemme, hvad der skal på menuen. Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver, Vibeke Larsen.

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit medlems nummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dit medlems nummer og pinkode, så er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk. Du tilmelder dig senest d. 10. januar 2021.

Du kan tilmelde dig her.

“Mens vi stadig venter” – Online medlemstilbud under COVID-19

Middagen er en aktivitet under projekt “Mens vi stadig venter”, som er en del af Cystisk Fibrose Foreningens støtte- og rådgivningsindsats under COVID-19. Personer med cystisk fibrose tilhører den gruppe, der har øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 og skal derfor passe ekstra på for at undgå smitte. Derfor har Cystisk Fibrose Foreningen udvidet de eksisterende tilbud med en række nye online aktiviteter, hvor der er mulighed for socialt samvær med andre i samme situation uden risiko for smitte. Vi ringer også til alle med medlemmer med cystisk fibrose og børnefamilierne ligesom, vi tilbyder ekstra social- og psykologrådgivning.

Læs mere her.