06
Sep 21
Cystisk Fibrose Foreningen

Online ungemiddag med quiz og banko

Nu har du igen mulighed for at nyde en aften i godt selskab, når Cystisk Fibrose Foreningen byder på middag for jer, der er mellem 16 og 24 år og har cystisk fibrose. Det hele foregår online uden risiko for krydsinfektion eller corona-smitte.

Vi spiser sammen og derefter spiller vi Banko og dyster i en quiz. Derudover vil du få information om foreningens kommende kursusforløb for unge.

Vi sender gavekort til Just Eat, så du selv kan bestemme, hvad der skal på menuen, og derudover får du tilsendt spilleplader.

 

Hvordan foregår det?

Arrangementet afholdes via zoom mandag d. 6. september, kl. 18:30-20:00. Du vil forinden modtage et link til arrangementet. Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Det er gratis at deltage. Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver, Vibeke Larsen.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på jp@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link

Fristen for tilmelding er d. 29. august 2021.

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Det er gratis at deltage når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.