03
Oct 23
Cystisk Fibrose Foreningen

Online ungemiddag med banko og quiz

Nu har du igen mulighed for en hyggelig aften i godt selskab, når Cystisk Fibrose Foreningen byder på middag for jer, der er mellem 16 og 24 år og har cystisk fibrose.

Vi spiser sammen og senere spiller vi banko og dyster i en quiz. Der vil også være god tid til hyggesnak og erfaringsudveksling.

Inden arrangementet sender vi dig gavekort til Just Eat, så du selv kan bestemme, hvad der skal på menuen. Du får også tilsendt spilleplader via mail.

 

Hvordan foregår det?

Arrangementet afholdes via zoom tirsdag d. 3. oktober 2023, kl. 18:30-20:00.

Du vil forinden modtage et link til arrangementet.
Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver, Vibeke Larsen.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på jp@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link

Sidste frist for tilmelding er d. 24. september 2023.

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Det er gratis at deltage når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.