10
May 21
Online kurser

Online ungemiddag med quiz og banko

Mød andre unge med cystisk fibrose og vind fede præmier, når vi igen inviterer til online fællesspisning

Nu er der igen mulighed for at nyde en aften i godt selskab, når Cystisk Fibrose Foreningen byder på middag for jer, der er mellem 16 og 24 år og har cystisk fibrose. Det hele foregår online uden risiko for krydsinfektion eller corona-smitte.

Denne gang er der desuden mulighed for at vinde fede præmier, når vi finder spillepladerne frem og tager et spil banko og en omgang Kahoot. Vi sender gavekort til Just Eat, så du selv kan bestemme, hvad der skal på menuen, og derudover får du tilsendt spilleplader.

Hvordan foregår det?

Arrangementet afholdes via zoom mandag d. 10. maj, kl. 18:30-20:00. Du vil forinden modtage et link til arrangementet. Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Det er gratis at deltage. Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver, Vibeke Larsen.

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på jp@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link senest d. 2. maj 2021.

 

“Mens vi venter” – Online tilbud under COVID-19

Online middag med banko er et tilbud under projekt “Mens vi venter”, som er en del af Cystisk Fibrose Foreningens støtte- og rådgivningsindsats under COVID-19.

Mange af Cystisk Fibrose Foreningens medlemmer skal passe ekstra på – enten fordi de selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende til en, der har cystisk fibrose. I den situation kan behovet for fællesskab og samvær med andre, der står i samme situation som en selv, vokse. Derfor har Cystisk Fibrose Foreningen udvidet de eksisterende tilbud med en række nye online tilbud. Vi ringer også til alle med medlemmer med cystisk fibrose og børnefamilierne ligesom, vi tilbyder ekstra social- og psykologrådgivning. Læs mere her.

 

Bliv medlem idag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.