23
Feb 23
Cystisk Fibrose Foreningen

AFLYST! Online temaften for dig, der har en partner med cystisk fibrose

Kom og vær med til en aften med oplæg, dialog og erfaringsudveksling i samvær med andre i samme situation

Cystisk Fibrose Foreningen inviterer dig, der har en partner med cystisk fibrose til en temaaften. Vi sætter fokus på nogle af de problemstillinger, dilemmaer man kan opleve når ens partner har en alvorlig kronisk sygdom.

Spørgsmålene kan være mange, fx Hvordan støtter jeg bedst min partner i forhold til behandling og perioder med sygdom? Overvejelser om at blive forældre og forældreskab? Håndtering af bekymringer om fremtiden? Hvordan kan jeg være en god støtte og være stærk for min partner og samtidig passe på mig selv?

Foreningens psykolog Ann Bygballe og Michael Diemar der er gift med Birthe med cystisk fibrose vil holde oplæg og lægge op til dialog og erfaringsudveksling.

Aftenens vært er cystisk fibrose foreningens socialrådgiver Vibeke Larsen

 

Hvordan foregår det?

Vi mødes online på Zoom, og vi lægger op til information og erfaringsudveksling.

Sæt X i kalenderen: torsdag den 23. februar 2023, kl. 19.30 – 21.00

Da det foregår online skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internetadgang klar, så alle kan høre og se hinanden.

 

Hvem kan deltage?

Kurset henvender sig til dig som har en partner, der har cystisk fibrose

 

Sådan tilmelder du dig

Arrangementet er for voksne medlemmer af Cystisk Fibrose Foreningen og det er gratis at deltage. Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk.

Du tilmelder dig via nedenstående link senest d. 15. februar 2023.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.