21
Sep 21
Cystisk Fibrose Foreningen

Online temaaften om søskende

Cystisk Fibrose Foreningen inviterer til en online temaaften om søskende for forældre til barn med cystisk fibrose og søskendebørn.

Mange forældre til et barn med cystisk fibrose bruger meget energi på at bekymre sig, og kan være frustrerede over dilemmaet mellem at skulle bruge ekstra tid på deres barn med cystisk fibrose og samtidig bruge mindre tid på de raske søskende.

Søskende til børn med cystisk fibrose har et helt særligt vilkår i deres liv, og de kan i perioder have behov for støtte til at mestre de særlige vilkår.

På denne temaaften får I viden om hvor søskende har helt særlige vilkår, samt hvad I som forældre kan gøre for at støtte søskende. I får viden om, hvad der i særlig grad kan være på spil hos søskende, og hvordan I kan støtte søskende i deres hverdag.  I får konkrete råd og inspiration til hvordan I kan italesætte og snakke om de særlige vilkår og hvad I kan gøre for at skabe plads og overskud til søskende.

Ud over oplæg er der indlagt tid til spørgsmål og refleksioner og erfaringsudveksling i mindre grupper.

Aftenens oplægsholder er Kis Holm, som er ergoterapeut med eget firma, Det Unikke Barn og er derudover faglig leder af Sjældne Diagnosers Helpline rådgivning.

Kis har stor erfaring og viden om forældrerollen når man får et barn med en sjælden diagnose.

Arrangementet afholdes tirsdag den 21. september på Zoom kl. 19.00 – 21.30. Du får tilsendt link og yderligere information efter tilmeldingsfristen.

 

Tilmelding:

Sidste frist for tilmelding var søndag den 12. september 2021. Fristen for tilmelding er forlænget. Der er nok tilmeldinger til at vi kan gennemføre temaaftenen, men der er stadig ledige pladser, så vi har forlænget tilmeldingsfristen til d. 19. september.

Temaaftenen er for medlemmer, og det er gratis at deltage.

 

Bliv medlem idag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.