23
May 22
Cystisk Fibrose Foreningen

Online Temaaften om pension og opsparing

Kom og vær med, når Cystisk Fibrose Foreningen inviterer til Temaaften om pension og pensionsopsparing for dig, der selv har cystisk fibrose.

Der kan rejse sig mange spørgsmål om, pension og pensionsopsparing og hvordan man skal forholde sig til alderdom. Ikke mindst den nye behandling betyder at det er blevet mere aktuelt at forholde sig til. Flere har efterspurgt mere viden om emnet og derfor inviterer vi til tema-aften. Denne aften får du viden om forskellige opsparingsformer, arv, begunstigelse og testamente. Hvad er en fremtidsfuldmagt? Hvad er Pensionsinfo?

Hvordan foregår det?

Vi mødes den 23. maj 2022, kl. 19.00- 21.00 på online mødeplatformen Zoom.

Da det foregår online skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internetadgang klar, så alle kan høre og se hinanden.

 

Hvem kan deltage?

Arrangementet er for dig, der selv har cystisk fibrose og er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen. Det er gratis at deltage.

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk eller på tlf.: 43714344.

Sidste frist for tilmelding er d. 6. maj 2022.

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.