19
Sep 23
Cystisk Fibrose Foreningen

Online temaaften om nyeste forskning og behandling

Nu har du muligheden for at få indsigt i og viden om nyeste behandlingsmuligheder og forskning om cystisk fibrose. Cystisk Fibrose Foreningen inviterer dig der har cystisk fibrose eller er forældre eller nær pårørende til en temaaften, hvor vi får besøg af lægerne fra CF-centrene på RH og Skejby.

Aftenen byder på oplæg fra lægerne, som fortæller om den nyeste viden om behandlingsmuligheder og igangværende forskning. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver Vibeke Larsen

 

Hvordan foregår det?

Vi mødes online på Zoom, og vi lægger op til information og erfaringsudveksling.

Sæt X i kalenderen: tirsdag den 19. september, kl. 19.00 – 20.30

Da det foregår online, skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internetadgang klar, så alle kan høre og se hinanden.

 

Hvem kan deltage?

Kurset henvender sig til dig som selv har cystisk fibrose, er forældre til et barn med cystisk fibrose eller er nær pårørende.

 

Sådan tilmelder du dig

Arrangementet er for voksne medlemmer af Cystisk Fibrose Foreningen og det er gratis at deltage. Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk.

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 5. september 2023

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.