06
Dec 21
Cystisk Fibrose Foreningen

Online temaaften for unge mellem 16-24 år

Nåede du ikke at tilmelde dig kursusforløbet for unge, har du stadig mulighed for at deltage i enkelte temaaftener. Temaet denne gang er: Hvordan skaber du mere livsglæde og lever godt med din sygdom?

Cystisk fibroseforeningen inviterer til en temaaften for dig, der er mellem 16-24 år og har cystisk fibrose.

Denne aften sætter vi fokus på, hvordan du kan blive mere bevidst om dine værdier og leve efter dem frem for at være styret af dine følelser og tanker.

Vi starter med at spise sammen. Du får du tilsendt et gavekort til Just Eat, så du kan bestille mad udefra.

Kl. 19.00 får vi besøg af Lotte Palsteen, som er uddannet psykoterapeut, og i flere år har beskæftiget sig med forståelsen af teenagere og børn. Lotte vil bidrage med sin viden om livet som teenager og ung i almindelighed, men vil også tale ind i de særlige vilkår der er når man er ung med en alvorlig kronisk sygdom.

Lotte vil i sit oplæg bl.a. sætte fokus på vores “flugtstrategier”, når vi mærker ubehagelige følelser og tanker. Du får bud på, hvordan du i stedet for at “flygte” fra dine følelser, kan håndtere dem uden, de tager styringen i dit liv. Vores tanker og overbevisninger er formet af den måde, vi gennem vores opvækst er blevet mødt på og de erfaringer, vi har gjort os gennem tiden. Disse tanker og overbevisninger kan ofte være saboterende for, at vi får det, vi ønsker os i vores liv. Ofte helt ubevidst. Når du bliver mere bevidst om dine saboterende tanker og overbevisninger, kan du i højere grad træffe bevidste valg i overensstemmelse med dine værdier og få mere af det, du drømmer om.

 

Hvornår og hvordan foregår det?

Dato for temaaftenen: Mandage d. 6. dec. 2021.

Vi mødes online via zoom kl. 18:30-20:30. Du vil forinden modtage et link til temaaftenen. Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver, Vibeke Larsen.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på jp@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link

Fristen for tilmelding er d. 1. december 2021.

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Det er gratis at deltage når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.