10
Jan 22
Cystisk Fibrose Foreningen

Online temaaften for unge mellem 16-24 år – information fra lægerne på cystisk fibrose centrene

Nåede du ikke at tilmelde dig kursusforløbet for unge, har du stadig mulighed for at deltage i enkelte temaaftener. Denne aften får vi besøg af lægerne fra de to centre, som vil informere om den nyeste viden og behandling.

Cystisk fibroseforeningen inviterer til en temaaften for dig, der er mellem 16-24 år og har cystisk fibrose.

Denne aften får vi  besøg af lægerne fra de to centre, som vil informere om den nyeste viden om cystisk fibrose og om den nyeste behandling.

Som ung med cystisk fibrose kan man gå med mange tanker og overvejelser. Hvad er mine muligheder for at blive gravid, og blive forældre, og hvad er risikoen for at jeg senere får følgesygdomme af min cystisk fibrose?

Nu har du muligheden for sammen med andre unge at få information og viden – og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

 

Hvornår og hvordan foregår det?

Dato for temaaftenen: Mandag d. 10. jan. 2022.

Vi mødes online via zoom kl. 19:00-20:30. Du vil forinden modtage et link til temaaftenen. Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver, Vibeke Larsen.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på jp@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link

Fristen for tilmelding er d. 3. januar 2022.

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Det er gratis at deltage når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.