23
May 23
Cystisk Fibrose Foreningen

Online temaaften for forældre til børn med cystisk fibrose om merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste

Har du brug for hjælp til at forstå reglerne om dækning af merudgifter og kompensation for tabt arbejdsfortjeneste? Kom og vær med, når Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver holder oplæg om emnet og du kan få svar på dine spørgsmål.

Det kan være vanskeligt at navigere i og forstå reglerne om dækning af merudgifter og kompensation for tabt arbejdsfortjeneste. Vi tilbyder nu en temaaften for dig der har et barn med cystisk fibrose og har brug for en introduktion eller brush-up på reglerne om dækning af nødvendige merudgifter og kompensation for tabt arbejdsfortjeneste.

Hvilke merudgifter kan dækkes, hvordan vurderer kommunen om der er tale om en merudgift, og om det er en nødvendig merudgift?

Hvad er forskellen på en løbende bevilling af kompensation for tabt arbejdsfortjeneste og en ad-hoc bevilling? Hvilke oplysninger er væsentlige når vi skal søge om tabt arbejdsfortjeneste? Hvilke rettigheder er der hvis der sker ændringer i bevillingen?

På denne temaaften vil Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver Vibeke Larsen holde oplæg om reglerne. Ud over oplæg bliver der indlagt tid til spørgsmål.

 

Hvordan foregår det?

Vi mødes online på Zoom, og vi lægger op til information og erfaringsudveksling.

Sæt X i kalenderen: tirsdag den 23. maj 2023, kl. 19.30 – 21.00

Da det foregår online skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internetadgang klar, så alle kan høre og se hinanden.

 

Hvem kan deltage?

Kurset henvender sig til forældre til børn under 18 år med cystisk fibrose.

 

Sådan tilmelder du dig

Arrangementet er for voksne medlemmer af Cystisk Fibrose Foreningen og det er gratis at deltage. Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk.

Sidste frist for tilmelding er den 8. maj 2023

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.