11
Oct 23
Cystisk Fibrose Foreningen

Online tegneworkshop for 6-12 årige

Vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi sammen lærer at tegne foreningens maskot Bimle.

Cystisk Fibrose Foreningen inviterer til en spændende online tegneworkshop, hvor Anne Dorthe fra Simple-Art vil lære deltagerne nye og sjove tegneteknikker, når vi skal tegne foreningens maskot Bimle.

Du kan deltage i denne workshop hvis du er 6-12 år og har cystisk fibrose eller bor sammen med en som har cystisk fibrose.

Vi sender en gratis pakke til dig

Du får tilsendt en pakke med tegneredskaber til workshoppen.

Hvordan foregår det?

Kurset afholdes online onsdag d.11. oktober 2023 kl. 16:00-18:00.

Du vil forinden modtage et link til arrangementet. Da kurset afholdes online, skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk.

Er I flere i husstanden i aldersgruppen 6-12 år, der ønsker at deltage, tilmelder I jer samlet via nedenstående link.

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 1. oktober  2023.

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Det er gratis at deltage når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.