14
Apr 21
Online kurser

Online puls- og styrketræning

Få pulsen i vejret og musklerne tonet til puls- og styrketræning med Cystisk Fibrose Foreningen

Kom i form i godt selskab, når Cystisk Fibrose Foreningen i samarbejde med fitness-instruktør Majken Feldballe afholder online puls- og styrketræning for dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende til en med cystisk fibrose. Her er der mulighed for uformelt samvær og fællesskab med andre i samme situation – uden det hele behøver handle om cystisk fibrose eller COVID-19.

Vi sender en gratis startpakke

Vi skal have pulsen op, samtidig med at vi skal tone og styrke vores muskler. Alle kan være med og vi bruger fortrinsvis de redskaber, der er tilgængelige i hjemmet. Har du et sæt håndvægte eller lign, så er det tid til at støve dem af. Vi begynder med puls-øvelser og opvarmning af hele kroppen, efterfulgt af enkle friøvelser med kroppens egen vægt. Disse øvelser udfordrer også balancen. Vi tilbyder online puls- og styrketræning hver måned – du kan deltage lige så mange, som det passer dig. Er det første gang, du skal være med, sender vi  en gratis startpakke med de redskaber, du skal bruge for at deltage samt lidt snacks og drikke til efter træningen.

Det er gratis at være med, du skal blot logge på en pc eller tablet med kamera, mikrofon og internetadgang.

Sådan tilmelder du dig

Undervisningen foregår onsdag d. 14. april kl. 16-17 via zoom, hvor Jenny Pilgaard fra Cystisk Fibrose Foreningens sekretariat byder velkommen sammen med fitness-instruktør Majken Feldballe. Som altid på vores online aktiviteter indleder vi med en kort præsentationsrunde, så deltagerne også får hilst på hinanden.

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, kan du få hjælp på info@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link senest d. 4. april 2021.

Tilmeld dig nu!

 

“Mens vi stadig venter” – Online medlemstilbud under COVID-19

Puls- og styrketræningen er et online medlemstilbud under projekt “Mens vi stadig venter”, som er en del af Cystisk Fibrose Foreningens støtte og rådgivningsindsats under COVID-19.

Mange af Cystisk Fibrose Foreningens medlemmer skal passe ekstra på – enten fordi de selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende til en, der har cystisk fibrose. Derfor har foreningen udvidet de eksisterende tilbud med en række nye tilbud. Læs mere her.

Kunne du tænke dig at blive medlem af Cystisk Fibrose Foreningen, kan du blive det her: Bliv medlem nu!