26
Aug 21
Online kurser

Online ølsmagning – for forældre til et barn eller en voksen med cystisk fibrose

Tag med Cystisk Fibrose Foreningen på tur i øllets rige, når vi byder på online ølsmagning i sensommeren.

Er du forælder til et barn eller en voksen med cystisk fibrose og kunne du tænke dig at møde andre forældre over noget godt øl, så er det her tilbud for dig.

Vi sender en gratis øl-smagepakke til dig

Du behøver ikke være ølkender for at deltage i arrangementet. I bliver guidet kyndigt igennem smagningen af brygmester, Peter Breum, der har 35 års erfaring fra bryggeri-industrien. Peter er selv far til en voksen søn med cystisk fibrose. Peter deler værtskabet med Cystisk Fibrose Foreningens direktør, Helle Ousted. Og de sørger sammen for, at der både er tid til smagningen og en god snak. Arrangementet er for medlemmer. Det er gratis at deltage og du får tilsendt din smagepakke, så du skal blot sørge for at være med pc eller tablet med kamera, mikrofon og internet-adgang. Du kan deltage alene eller sammen med din partner.

Sådan tilmelder du dig

Arrangementet afholdes torsdag d. 26. august 19:00- 21:00 på online mødeplatformen Zoom.

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, kan du få dem oplyst på info@cff.dk. Du tilmelder via nedenstående link senest d. 15. august.

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Vidste du, at Cystisk Fibrose Foreningen tilbyder gratis psykolog- og socialrådgivning? Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores mange tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.