25
Sep 20
Online kurser

Online Ølsmagning 40+

Har du cystisk fibrose og er du fyldt 40 år, så er denne ølsmagning for dig! Nyd et par timer i godt selskab uden risiko for hverken corona-smitte eller krydsinfektion.

Denne gang henvender Cystisk Fibrose Foreningens online ølsmagning sig til medlemmer over 40 år, der har fået ekstra tid hjemme, fordi de selv har cystisk fibrose.  Til arrangementet er der mulighed for uformelt samvær og fællesskab med andre i samme situation – uden det hele behøver handle om cystisk fibrose eller COVID-19.

Vi sender en gratis øl-smagepakke til dig

Du behøver ikke være øl-kender for at deltage i arrangementet. Nørrebro bryghus´brygmester Michael Rahbek guider via video gennem smagningen. Det er gratis at deltage og du får leveret en øl-smagepakke til døren, så du skal blot sørge for at være klar med et godt glas og en oplukker – foruden din pc eller tablet med kamera, mikrofon og internet-adgang. Aftenens værter er Cystisk Fibrose Foreningens direktør, Helle Ousted og projektleder Nadia Rosendal Nielsen.

Sådan tilmelder du dig

Arrangementet afholdes fredag 25. september 2020 19:30- 21:30 på online mødeplatformen Zoom.  Deltagerne modtager forinden et link til mødet. Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk.

Du tilmelder dig via nedenstående link senest d. 9. september 2020. Der er et begrænset antal pladser.

Tilmeld dig nu!

 

“Mens vi stadig venter” – Online medlemstilbud under COVID-19

Ølsmagning er et online tilbud under projekt “Mens vi stadig venter”, som er en del af Cystisk Fibrose Foreningens støtte og rådgivningsindsats under COVID-19. Genåbningen af Danmark er igang og de fleste danskere kan – rustet med håndsprit og 1-2 meters afstand til omgivelserne – gradvis genoptage deres hverdag. Mange af Cystisk Fibrose Foreningens medlemmer skal fortsat passe ekstra på – enten fordi de selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende til en, der har cystisk fibrose.

I takt med at familie og venner igen kan vende tilbage til en mere normal hverdag, kan behovet for fællesskab og samvær med andre, der står i samme situation som en selv, vokse. Derfor udvider Cystisk Fibrose Foreningen de eksisterende tilbud med en række nye tilbud målrettet den gruppe, der stadig venter. Vi ringer også til alle med medlemmer med cystisk fibrose og børnefamilierne ligesom, vi tilbyder ekstra social- og psykologrådgivning. Læs mere her.

Kunne du tænke dig at blive medlem af Cystisk Fibrose Foreningen, kan du blive det her: Bliv medlem nu!