19
Aug 20
Online kurser

Online ølsmagning

Tag med Cystisk Fibrose Foreningen på tur i øllets rige, når vi byder på online ølsmagning i sensommeren.

Cystisk Fibrose Foreningens online ølsmagning henvender sig til dig, der har fået ekstra tid hjemme, fordi du selv har cystisk fibrose eller nær pårørende til en med cystisk fibrose. Her er der mulighed for uformelt samvær og fællesskab med andre i samme situation – uden det hele behøver handle om cystisk fibrose eller COVID-19.

Vi sender en gratis øl-smagepakke til dig

Du behøver ikke være øl-kender for at deltage i arrangementet. Brygmester Peter Breum guider jer kyndigt gennem smagningen og fortæller lidt om øllets historie. Øllet leveres til døren, så du skal blot sørge for at være klar med et godt glas og en oplukker – foruden din pc eller tablet med kamera, mikrofon og internetadgang.

Sådan tilmelder du dig

Arrangementet afholdes onsdag d. 19. august 2020 19:30- 21:30 på online mødeplatformen Zoom, hvor Cystisk Fibrose Foreningens direktør, Helle Ousted, byder velkommen sammen med brygmester, Peter Breum. Deltagerne modtager forinden et link til mødet.

Du skal bruge dit medlems nummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dit medlems nummer og pinkode, så er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link senest lørdag d. 1. august 2020.

Tilmeld dig nu!

OBS. Pladserne fordeles efter tilmeldingsfristens udløb. Hvis der er flere tilmeldte end, der er plads til på holdet, vil personer i fuld eller delvis isolation få plads først. Du får besked på mail, om du har fået plads.

Ølsmagningen er et medlemstilbud. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive det her: Bliv medlem nu!

“Mens vi stadig venter” – Online medlemstilbud under COVID-19

Ølsmagning er et online medlemstilbud under projekt “Mens vi stadig venter”, som er en del af Cystisk Fibrose Foreningens støtte og rådgivningsindsats under COVID-19. Genåbningen af Danmark er igang og de fleste danskere kan – rustet med håndsprit og 1-2 meters afstand til omgivelserne – genoptage deres hverdag. Mange af Cystisk Fibrose Foreningens medlemmer skal  stadig passe ekstra på – enten fordi de selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende til en, der har cystisk fibrose.

I takt med at familie og venner igen kan vende tilbage til en mere normal hverdag, kan behovet for fællesskab og samvær med andre, der står i samme situation som en selv, vokse. Derfor udvider Cystisk Fibrose Foreningen de eksisterende tilbud med en række nye tilbud målrettet den gruppe, der stadig venter. Vi ringer også til alle med medlemmer med cystisk fibrose og børnefamilierne ligesom, vi tilbyder ekstra social- og psykologrådgivning. Læs mere her.