31
Oct 23
Cystisk Fibrose Foreningen

Online Halloween monsterflødebolle kursus

Vil du bide hovedet af et monster og se blodet løbe? Så kom og vær med, når Cystisk Fibrose Foreningen holder monsterflødebolle kursus med Sara Græsborg.

På flødebollekurset vil du lærer at bage bunde, lave flødebolleskum med rigtige hindbær, temperer chokolade og lege en masse med sjove øjne, farver og krymmel.

Kurset er for dig, der selv har cystisk fibrose eller som bor sammen med en, der har cystisk fibrose. Her er der mulighed for en hyggelig oplevelse i samvær med andre i samme situation – uden det hele behøver handle om cystisk fibrose. Og når du er færdig med arrangementet, er du klar til Halloween med flotte og lækre Monster-flødeboller.

Vi sender en gratis pakke til dig

Du behøver ikke have erfaring eller avanceret køkkenudstyr for at være med. Sara Græsborg, der deltog i Bagedysten i 2018, hjælper os igennem trin for trin og vi leverer det, du skal bruge ud over basis ingredienser og almindeligt køkkenudstyr. Du får tilsendt opskrift og indkøbsliste i god tid inden kurset. Pakken med de øvrige varer leveres af Frusoed.dk et par dage, inden kurset afholdes.

Du skal bruge et termometer som kan måle mellem 20 og 120 grader. Hvis du ikke har et eller kan låne et skal du gøre opmærksom på det i tilmeldingen…..

Hvordan foregår det?

Kurset afholdes online via Zoom tirsdag den 31. oktober kl. 15:15-18.

Du vil forinden modtage et link til arrangementet.
Da kurset afholdes online, skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden. Børn under 12 år skal have en voksen med i køkkenet. Vær opmærksom på, at chokoladetemperering kræver tålmodighed og kurset derfor ikke er velegnet til de mindste børn.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link

Tilmeldingsfrist er d. 11. oktober 2023.

Der er et begrænset antal deltagerpladser. Du får besked, om du/I har fået plads på holdet umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.
Det er gratis at deltage, når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.