29
Oct 20
Online kurser

Online halloween-bagning

Den står (u) hyggebagning, når vi kaster os i en kirkegårdsgravkage. Så er du vild med halloween, så denne online bage-lektion for dig!

Cystisk Fibrose Foreningens online halloween-bagning er for dig, der har fået ekstra tid hjemme, fordi du selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende til en med cystisk fibrose. Her er der mulighed for hyggeligt samvær med andre i samme situation  – uden det hele behøver handle om cystisk fibrose eller COVID-19.

Vi sender en gratis startpakke til dig

Du behøver hverken have erfaring eller udstyret i orden for at deltage. Sara Græsborg, der deltog i Bagedysten på TV2 i 2018, hjælper jer igennem trin for trin, når der bages og pyntes efter alle kunstens regler. Siden Saras deltagelse i bagedysten har hun ved siden af jobbet som efterskolelærer undervist i madlavning og har egen hjemmeside med kageopskrifter: kagerforalle.dk. Bortset fra basis bageingredienser som æg, mælk, mel o.lign. får du tilsendt alt det, du skal bruge for at være med. Alt fra tyller og sprøjteposer til fondant og farvepasta leveres direkte fra Frusoed.dk.

Sådan tilmelder du dig

Kurset afholdes online torsdag d. 29. oktober 14-16:30. Du vil forinden modtage et link til arrangementet. Da kurset afholdes online, skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden. Vi anbefaler, at børn under 12 år har en voksen eller ældre søskende med i køkkenet.

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link senest d. 11. oktober 2020. Der er et begrænset antal pladser.

Tilmeld dig nu!

 

 

Tidligere Bagedyst-deltager og indehaver af kagerforalle.dk, Sara Græsborg. Foto: Henrik Wagner

“Mens vi stadig venter” – Online medlemstilbud under COVID-19

Bagekurset er et online medlemstilbud under projekt “Mens vi stadig venter”, som er en del af Cystisk Fibrose Foreningens støtte- og rådgivningsindsats under COVID-19. Genåbningen af Danmark er igang og de fleste danskere kan – rustet med håndsprit og 1 meters afstand – genoptage deres hverdag. Mange af Cystisk Fibrose Foreningens medlemmer skal fortsat passe ekstra på – enten fordi de selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende til en, der har cystisk fibrose.

I takt med at familie og venner igen kan vende tilbage til en mere normal hverdag, kan behovet for fællesskab og samvær med andre, der står i samme situation som en selv, vokse. Derfor udvider Cystisk Fibrose Foreningen de eksisterende tilbud med en række nye tilbud målrettet den gruppe, der stadig venter. Vi ringer også til alle med medlemmer med cystisk fibrose og børnefamilierne ligesom, vi tilbyder ekstra social- og psykologrådgivning. Læs mere her.

Kunne du tænke dig at blive medlem af Cystisk Fibrose Foreningen, kan du blive det her: Bliv medlem nu!