28
Apr 23
Cystisk Fibrose Foreningen

Online ginsmagning- ikke flere ledige pladser

Du sørger for glas og isterninger. Vi sørger for gin, tonic og hvad der ellers skal bruges til en hyggelig aften i godt selskab.

Cystisk Fibrose Foreningens online ginsmagning henvender sig til dig, der selv har cystisk fibrose eller er pårørende til en med cystisk fibrose.

 

Vi sender en gratis gin-smagepakke til dig

Du behøver ikke være gin-kender for at deltage i det hyggelige arrangement. Ginbaren Two Socks’ bartender guider os via video sikkert gennem smagningen.  Det er gratis at deltager og du får leveret en gin-smagepakke med alt fra gin og tonic til tilbehør.

Der sendes 1 gin-smagepakke pr. husstand/medlemsskab.

 

Hvordan foregår det?

Arrangementet afholdes fredag d. 28. april 2023 kl. 19:30- 21:00.  på online mødeplatformen Zoom.  Du vil forinden modtage et link til arrangementet. Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens direktør, Helle Ousted.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk.

Sidste frist for tilmelding er d. 16. april 2023.

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Det er gratis at deltage når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.