21
Jan 21
Online kurser

Online ginsmagning

Du sørger for glas og isterninger. Vi sørger for gin, tonic og hvad der ellers skal bruges til en skøn aften med lækre drinks i godt selskab.

Cystisk Fibrose Foreningens online ginsmagning henvender sig til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende – fx partner eller forælder – til en med cystisk fibrose. Du skal være 18 år for at deltage.

Vi sender en gratis gin-smagepakke til dig

Du behøver ikke være gin-kender for at deltage i det hyggelige arrangement. Ginbaren Two Socks’ bartender guider jer via video sikkert gennem smagningen.  Det er gratis at deltager og du får leveret en gin-smagepakke med alt fra gin og tonic til tilbehør. Aftenens værter er Cystisk Fibrose Foreningens direktør, Helle Ousted og Lene Pedersen fra kontaktnetværket.

Sådan tilmelder du dig

Arrangementet afholdes torsdag d. 21. januar 19:30- 21:00 på online mødeplatformen Zoom. Deltagerne modtager forinden et link til mødet.

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link senest d. 10. januar 2021.

Der er et begrænset antal pladser.

Tilmeld dig nu!

 

“Mens vi stadig venter” – Online medlemstilbud under COVID-19

Cystisk Fibrose Foreningens online arrangementer er en del af projekt “Mens vi stadig venter – Støtte og rådgivning under COVID-19″.

Personer med cystisk fibrose tilhører den gruppe, der har øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 og skal derfor passe ekstra på for at undgå smitte. Derfor har Cystisk Fibrose Foreningen udvidet de eksisterende tilbud med en række nye online aktiviteter, hvor der er mulighed for socialt samvær med andre i samme situation uden risiko for smitte. Vi ringer også til alle med medlemmer med cystisk fibrose og børnefamilierne ligesom, vi tilbyder ekstra social- og psykologrådgivning.

Vil du også være medlem af Cystisk Fibrose Foreningen? Bliv med nu!