02
Feb 23
Cystisk Fibrose Foreningen

Online Cocktailsmagning – Ikke flere ledige pladser

Du sørger for glas og isterninger. Vi sørger for ingredienser til cocktails og hvad der ellers skal bruges til en hyggeligt aften i godt selskab.

Cystisk Fibrose Foreningens online cocktailsmagning henvender sig til dig, der og selv har cystisk fibrose eller er pårørende til en med cystisk fibrose.

 

Vi sender en gratis cocktail-smagepakke til dig

Du behøver ikke være Cocktail-kender for at deltage i det hyggelige arrangement. Spiritium Cocktails’ bartender guider os via video sikkert gennem smagningen.
Det er gratis at deltager og du får leveret en cocktail-smagepakke med alt, hvad du skal bruge, inkl. opskrifter og garnish til at lave 4 forskellige spændende cocktails.
Der sendes 1 smagepakke pr. husstand/medlemskab.

 

Hvordan foregår det?

Arrangementet afholdes torsdag d. 2. februar 2023 kl. 19:30- 21:00.  på online mødeplatformen Zoom.  Du vil forinden modtage et link til arrangementet.

Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens direktør, Helle Ousted.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk.

Du tilmelder dig via nedenstående link senest d. 22. januar 2023.

Arrangementet er fuldt booket

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Arrangementet er for voksne medlemmer af Cystisk Fibrose Foreningen og det er gratis at deltage.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.