30
Aug 21
Online kurser

Online banko – for voksne medlemmer

Så er der BANKO! Vi er klar med en omgang online banko for foreningens voksne medlemmer. Skal du med?

Kunne du tænke dig at møde andre medlemmer af Cystisk Fibrose Foreningen til hyggeligt samvær i uformelle rammer, så har du nu mulighed for at melde dig til online banko.

Hvordan foregår det?

Arrangementet afholdes 30. august 19:30-21:30 . Da det foregår online skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internetadgang klar, så I alle kan høre og se hinanden. Vi sender banko-plader pr. mail og stiller fede præmier på højkant.

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk. Det er gratis for medlemmer at deltage.

Er I flere voksne i husstanden, der ønsker at deltage, tilmelder I jer samlet via nedenstående link. Fristen for tilmelding er d. 22. august 2021.

Bliv medlem idag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.