14
Mar 22
Cystisk Fibrose Foreningen

Online Banko for børn 6-10 år

Cystisk Fibrose Foreningen holder igen online banko og hygge for børn i alderen 6-10 år. Her er der mulighed for hyggeligt samvær med andre børn i samme situation – uden det hele behøver handle om cystisk fibrose.

Hvordan foregår det?

Vi mødes den 14. marts 2022 kl. 16.00 – 17.30 på Zoom.

Da det foregår online skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internetadgang klar, så alle kan høre og se hinanden.

Vi sender banko-plader og en lille hyggepakke og der er gode præmier på spil.

 

Hvem kan deltage?

Arrangementet er for børn mellem 6-10 år, der enten selv har cystisk fibrose eller bor sammen med en der har cystisk fibrose.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk.

Er I flere i husstanden i aldersgruppen 6-10 år, der ønsker at deltage, tilmelder I jer samlet via nedenstående link.

Sidste frist for tilmelding er den 2. marts 2022.

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Det er gratis at deltage når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.