10
Feb 22
Online kurser

Online bagekursus – Fastelavn

Så er det blevet tid til at finde bageforklædet frem igen og hive ungerne med i køkkenet! I anledning af fastelavn byder vi 10. februar på årets første online bagekursus med Sara Græsborg, der som altid er klar med kyndig vejledning og masser af gode tips og tricks.

Cystisk Fibrose Foreningens online fastelavn-bage-kursus er for dig, der selv har cystisk fibrose eller pårørende til en med cystisk fibrose. Her er der mulighed for en hyggelig oplevelse i samvær med andre i samme situation – uden det hele behøver handle om cystisk fibrose. Og når du er færdig med arrangementer, kan du invitere venner eller familie forbi til lækkert bagværk.

Denne omgang bagekursus byder på hjemmelavede træstammer, som i anledning af fastelavns udformes som en fastelavnstønde. Du kan roligt melde dig til med små børn. Det er rigeligt med opgaver, som også de helt små kan være med til i denne omgang online bagekursus.

Vi sender en gratis pakke til dig

Du behøver ikke have erfaring eller avanceret køkkenudstyr for at være med. Sara Græsborg, der deltog i Bagedysten i 2018, hjælper os igennem trin for trin og vi leverer det, du skal bruge ud over basis ingredienser og almindeligt køkkenudstyr. Du får tilsendt opskrift og indkøbsliste i god tid inden kurset. Pakken med de øvrige varer leveres af Frusoed.dk et par dage, inden kurset afholdes.

Hvordan foregår det?

Kurset afholdes online torsdag d. 10. februar kl. 15:15-18:00. Du vil forinden modtage et link til arrangementet. Da kurset afholdes online, skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden. Børn  under 12 år skal have en voksen eller ældre søskende med i køkkenet.

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link senest søndag d. 30. januar 2022. Der er et begrænset antal pladser. Du får besked, om du/I har fået plads på holdet umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb. Det er gratis at deltage, når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.