11
Apr 22
Indsamling

Lok Påskeharen Frem

Vil du have besøg af påskeharen? Deltag i det virtuelle indsamlingsevent "Lok påskeharen frem" og kom i påskestemning, mens du samler ind til bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.

Kom i påskestemning sammen med Cystisk Fibrose Foreningen, når vi for tredje år i træk varmer op til påske med indsamlingseventen Lok Påskeharen Frem. Sidste års deltagere samlede i fællesskab over 50.000 kr. ind – mød nogle af sidste års seje deltagere her.

Hvad er Lok påskeharen frem?

“Lok påskeharen frem” er en virtuel event for kreative sjæle i alle aldre, som har lyst til at sprede påskestemning og samle ind til en vigtig sag.

Deltagerne opretter en indsamling og kreerer en påskehare i takt med, at donationerne tikker ind. Hver påskehare skal bestå af en krop, et hoved, to ører, to forpoter, to bagben, to fødder. Hver gang der er indsamlet 50 kr. tilføjes en kropsdel. En færdig påskehare repræsenterer således en indsamling på 500 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen. Hvordan påskeharen i øvrigt ser ud er op til den enkelte deltager. Den kan være klippet i karton, bygget af duplo-klodser eller tomme toiletruller, tegnet, filtet, hæklet – kun fantasien sætter grænser.  Og har du lyst til at bygge flere harer, så fortsætter du blot indsamlingen:-)

Vi sørger for, at der kommer et påskeæg frem til alle deltagere, der kommer i mål med indsamlingen og får sendt en påskehare af sted. Du bestemmer helt selv, om påskeægget skal sendes til dig selv eller du vil glæde én, du har kær.

Sådan deltager du

  1. Tilmeld dig eventen
  2. Opret din indsamling
  3. Del linket til din indsamling med din familie, venner og bekendte. Husk at fortælle, hvorfor du samler ind til Cystisk Fibrose Foreningen.
  4. Kreer din påskehare i takt med, at donationerne tikker ind.
  5. Tag et foto af den færdige påskehare
  6.  Send det til alle, der har støttet din indsamling, med tak for bidraget og del det på de sociale medier med  #lokpåskeharenfrem #cystiskfibrose

Vi sender påskeæg ud mandag d. 11. april, så de kan være fremme inden påskedagene. Kommer du først i gang med indsamlingen efter påskeferien, sender vi dit påskeæg af sted, så snart vi er tilbage efter helligdagene.