07
Mar 22
Cystisk Fibrose Foreningen

Kursustilbud til jer, som er nye forældre til et barn med cystisk fibrose – AFLYST

Som nye forældre til et barn med cystisk fibrose får du her mulighed for at møde andre forældre, som står i en lignende situation, og få viden og information om sygdommen og behandling mm.

Som nye forældre til et barn med cystisk fibrose er der mange spørgsmål, og der er rigtig mange ting at forholde sig til. Nu har du mulighed for at deltage i cystisk fibroseforeningens online kursusforløb, hvor du får mulighed for at møde andre forældre, som står i en lignende situation, og få viden og information om sygdommen, behandling, om støttemuligheder fra det sociale system og om hvilke reaktioner man kan opleve som forælder når man pludselig står i en ny og ukendt situation.

Hvordan foregår det?

Vi mødes online på Zoom, og vi lægger op til erfaringsudveksling, information og fælles aktiviteter.

Foreløbig har vi planlagt 4 møder.

Sæt X i kalenderen: 7. marts, 21. marts, 4. april, 25. april 2022

Da det foregår online skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internetadgang klar, så alle kan høre og se hinanden.

 

Hvem kan deltage?

Kurset henvender sig til forældre, som i løbet af 2020/2021 og 2022 har fået et barn, som har cystisk fibrose eller har et barn der har fået diagnosen i løbet af perioden.

 

Program

Den 7. marts, kl. 19.30 – 21.30

– er der fokus på at I får præsenteret jer for hinanden, I får information om foreningens tilbud – hvor I også vil høre om kontaktnetværket fra Kathrine Holm Hein Olesen, som er mor til Adam som har cystisk fibrose. Kathrine vil også fortælle om deres oplevelser efter at Adam fik diagnosen, og der vil være rig mulighed for erfaringsudveksling med Kathrine og de øvrige deltagere.

 

Den 21. marts, kl. 19.30 – 21.30

Denne gang får vi besøg af lægerne fra centrene, som vil fortælle om cystisk fibrose og behandling, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

 

Den 4. april, kl. 19.30 – 21.30

Oplæg fra psykolog Charlotte Jensen, der fortæller om de reaktioner, man kan opleve når man får at vide at ens barn har cystisk fibrose, det gælder den enkelte forælder, parforholdet og hele familien.

 

Den 25. april, kl. 19.30 – 21.30

Ud over erfaringsudveksling vil foreningens socialrådgiver Vibeke Larsen fortælle om muligheder for støtte og bidrage med gode råd til samarbejdet med kommunen.

 

Sådan tilmelder du dig

Arrangementet er for voksne medlemmer af Cystisk Fibrose Foreningen og det er gratis at deltage. Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk.

Er I flere voksne i husstanden, der ønsker at deltage, tilmelder I jer samlet via nedenstående link.

Sidste frist for tilmelding er den 28. februar 2022.

Tilmeldingen gælder for alle fire kursusaftner.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.