04
Oct 21
Cystisk Fibrose Foreningen

Kursusforløb for unge mellem 16-24 år

Cystisk fibroseforeningen inviterer til et kursusforløb for dig, der er mellem 16-24 år og har cystisk fibrose. Grib chancen og tag fat i nogle af dem du kender, som er i samme situation.

Vi mødes online 6 gange hen over efteråret/vinteren, hvor vi spiser sammen, spiller bankospil/Kahoot og udveksler erfaringer om det at være ung med cystisk fibrose. Vi arbejder på at få en aftale med en ung med cystisk fibrose, som vil dele sine erfaringer med jer.

Til onlinemøderne får du tilsendt gavekort til Just Eat, så du kan bestille mad udefra, og derudover får du tilsendt spilleplader.

Forløbet slutter vi af med et weekendkursus, hvor vi mødes fysisk. Her lægger vi op til fællesskab med forskellige aktiviteter, fx klatring, spil, hygge, erfaringsudvkelsling samt undervisning/oplæg.

Socialrådgiver Vibeke Larsen er gennemgående i hele forløbet, og har du gode ideer til indhold, både til onlineaftner og weekendkurset, så tøv ikke med at kontakte Vibeke (vl@cff.dk)

 

Hvornår og hvordan foregår det?

Dato for Onlinemøder: Mandage d. 4. okt., d. 8. nov. og d. 6. dec..2021, og d. 10. jan., d. 31. jan. og d.28. feb. 2022.

Vi mødes online via zoom kl. 18:30-20:00 alle aftener. Du vil forinden modtage et link til kursus aftenen. Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Weekendkursus: d. 25. – 27. marts 2022 på Brogården v. Middelfart.

Det er gratis at deltage. Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver, Vibeke Larsen.

Når du tilmelder dig, melder du dig til hele forløbet.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på jp@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link

Fristen for tilmelding er d. 26. september 2021.

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Det er gratis at deltage når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.