15
Apr 21
Online kurser

Online banko og hygge 9-11 år

Så er der BANKO! Er du mellem 9 og 11 år, så er vi klar med sjov og spas over en omgang online banko. Vi sender en pakke med lækkerier med. Skal du med?

Cystisk Fibrose Foreningens online banko og hygge er for børn fra 9-11 år, der enten selv har cystisk fibrose eller bor sammen med en, der har cystisk fibrose. Her er der mulighed for hyggeligt samvær med andre i samme situation – uden det hele behøver handle om cystisk fibrose eller COVID-19.

Hvordan foregår det?

Arrangementet afholdes 15. april kl. 16- 17:30 . Da det foregår online skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internetadgang klar, så I alle kan høre og se hinanden. Det koster ikke noget at deltage. Vi sender banko-plader og en lille hyggepakke – og der er flotte præmier på spil.

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk.

Er I flere i husstanden i aldersgruppen 9-11 år, der ønsker at deltage, tilmelder I jer samlet via nedenstående link. Fristen for tilmelding er d. 5. april 2021.

“Mens vi venter” – Online tilbud under COVID-19

Online banko og hygge er et tilbud under projekt “Mens vi venter”, som er en del af Cystisk Fibrose Foreningens støtte- og rådgivningsindsats under COVID-19.

Mange af Cystisk Fibrose Foreningens medlemmer skal passe ekstra på – enten fordi de selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende til en, der har cystisk fibrose. I den situation kan behovet for fællesskab og samvær med andre, der står i samme situation som en selv, vokse. Derfor har Cystisk Fibrose Foreningen udvidet de eksisterende tilbud med en række nye online tilbud. Vi ringer også til alle med medlemmer med cystisk fibrose og børnefamilierne ligesom, vi tilbyder ekstra social- og psykologrådgivning. Læs mere her.

Bliv medlem idag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.