14
Sep 21
Cystisk Fibrose Foreningen

Online banko og hygge for børn 11- 15 år

Cystisk Fibrose Foreningens online banko og hygge er for børn fra 11-15 år, der enten selv har cystisk fibrose eller bor sammen med en, der har cystisk fibrose. Her er der mulighed for hyggeligt samvær med andre i samme situation – uden det hele behøver handle om cystisk fibrose.

 

Hvordan foregår det?

Arrangementet afholdes 14. september kl. 15.30- 17:00. Da det foregår online skal du have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internetadgang klar, så I alle kan høre og se hinanden. Da det er et socialt arrangement, er det vigtigt, at alle deltager med både lyd og billede. Det koster ikke noget at deltage. Vi sender banko-plader og en lille hyggepakke – og der er gode præmier på spil.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit brugernummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på info@cff.dk.

Er I flere i husstanden i aldersgruppen 11-15 år, der ønsker at deltage, tilmelder I jer samlet via nedenstående link.

Fristen for tilmelding er d. 5. september 2021.

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Det er gratis at deltage når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende. Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.