Invitation til hygge aften for mødre til børn med cystisk fibrose

Cystisk Fibrose Foreningens Lokalafdeling Midtjylland inviterer til en hyggelig aften med mødre til børn med cystisk fibrose.

Denne aften ses som en hyggeaften, hvor vi mødre kan mødes med hinanden og danne nye relationer samt dele erfaringer omkring det at have et barn med cystisk fibrose.

Der vil blive serveret aftensmad samt koldt at drikke. Der vil ligeledes blive serveret lidt sødt og kaffe.

Vi håber I har lyst til at deltage.

Tid, sted og pris

Arrangementet afholdes tirsdag den 14. februar fra kl. 17:30 til 21:00 hjemme hos Henriette Bundesen, som er mor til Kristoffer på 7 år med cystisk fibrose.

Skovbakkevej 13, 8860 Ulstrup

Det koster 50 kr. at deltage

Tilmelding

Tilmelding til Henriette Bundesen på mobil 60 16 63 38 senest den 10. februar. Betaling sker på samme nummer når du har fået bekræftet at du er tilmeldt. Der er plads til 8 personer.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Lokalafdeling Midtjylland

Lokalafdeling Midtjylland inviterer til Bedsteforældredag

Bedsteforældre-gruppen i Cystisk Fibrose Foreningens Lokalafdeling Midtjylland vil gerne invitere til Bedsteforældredag den 1. oktober fra kl. 10.00-15.00

Det foregår på Hyldgårdsskolen (Snurretoppen), Hyldgårds Allé 3, 7430 Ikast

Det bliver en dag, hvor bedsteforældre kan mødes med hinanden og dele erfaringer med det at have et barnebarn med cystisk fibrose. Vi håber, at nye og erfarne bedsteforældre har lyst til at få nogle hyggelige timer sammen med andre bedsteforældre. Der er en uformel og tryg stemning, hvor man har mulighed for at få vendt nogle af de tanker og bekymringer, man, som bedsteforældre til et barn med cystisk fibrose, kan have. Der findes ingen forkerte eller dumme spørgsmål, man kan trygt komme frem med det, man har på hjerte.

Man kan sagtens deltage, selvom man ikke har været med før.

Tilmelding og pris

Det koster 100 kr. pr. person at deltage (beløbet betales på dagen). Beløbet inkluderer rundstykker og kaffe, når vi mødes, samt en let frokost senere. Der er drikkevarer hele dagen.

Tilmelding til Lone Primdal Kristoffersen på tlf. 26641317 senest d. 27. september.

 

Hilsen

En gruppe af bedsteforældre og bestyrelsen i Cystisk Fibrose Foreningens Lokalafdeling Midtjylland

Temaaften med overlæge Hanne Olesen på Aarhus Universitetshospital i Skejby

Arrangementet finder sted den 21. september klokken 18-20.30 i Skejby. Overlæge Hanne Olesen holder et oplæg på en times tid og derefter vil der være plads til spørgsmål og snak om cystisk fibrose.

Aftenen er for ALLE over 15 år, personer med cystisk fibrose, forældre, bedsteforældre, venner, familie og fjerne slægtninge, alle er velkomne. Cystisk Fibrose Centrenes retningslinjer for at undgå krydsinfektion mellem personer med cystisk fibrose gælder dog. Læs retningslinjerne her.

Der vil blive serveret kaffe/drikkevarer, samt lidt kage. Er man interesseret i noget at spise inden mødet, gives besked ved tilmelding. Så vil vi sørge for noget at spise fra kl. 17:30.

Vi håber I har lyst at komme og høre hvad Hanne har at fortælle om cystisk fibrose.

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Henriette Bundesen på mobil 60 16 63 38 senest fredag den 16. september.

Her foregår det

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Århus N

Lokale G206-124.

Adgang til lokalet skal ske gennem hovedindgang G, gå til venstre gennem Cafe Øst, da døren ved auditorierne indgang G6 er låst efter kl. 16.00.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Lokalafdeling Midtjylland