Fem gode råd til indsamlingen

Vi har samlet fem nemme tip, der kan hjælpe dig til at få succes med din indsamling.

1. Brug billeder på din indsamlingsside

Når du har tilmeldt dig YOU RUN og oprettet en indsamlingsside, så er det en rigtig god idé at uploade et profilbillede på din indsamlingsside. Det er lidt mere personligt, når der er et billede af den person/de personer, man kan donere penge til. Der er også mange, der vælger at bruge et billede af eller sammen med det barn/den voksne, som man kender, der har cystisk fibrose. Ingrid Søndergaard havde fx lagt et billede af sig selv og sin datter Amanda op, da Ingrid i 2019 løb for Amandaber for.

Derudover kan man lægge billeder ind sammen med profilteksten – se eksempel på det her.

2. Skriv en personlig tekst

Inde på din indsamlingsside er det vigtigt, at der er en tekst, der beskriver, hvorfor du samler ind til din sag. Der er allerede en standarttekst, som du kan bruge, men du kan med fordel redigere i den og tilføje en mere personlig og vedkommende tekst. Se fx Thomas Mølgaards profiltekst.

Hvis du opretter et hold, kan du også skrive en tekst inde på holdsiden, som fx Noah Liams hold gjorde.

3. Del din indsamling med dit netværk

Inde på din indsamlingsside på yourun.dk er der fire ikoner, som du kan klikke på og dele din indsamling. Jo flere du deler med, jo flere kan se din indsamling og potentielt få lyst til at donere. De fire ikoner giver dig mulighed for at dele dit opslag på henholdsvis Facebook, Instagram, Twitter og mail.

4. Del også indsamlingen med din arbejdsplads

En ting er at dele via de sociale medier, og det er helt sikkert effektivt! Men budskabet kan også deles fra mund til mund med dine kolleger og andre fællesskaber, du er med i. Ofte vil arbejdspladsen gerne bakke op om deres kollegers hjertesager.

5. Del billeder fra din løbetræning

Hold dit netværk opdateret på dit engagement i YOU RUN. Læg et billede ud fra din løbetræning på Instagram/Facebook i ny og næ og skriv en lille tekst til – en god idé er også at skrive, at folk gerne må dele dit opslag, så dine venners venner også ser opslaget. Thomas Mølgaard lavede i 2019 fx dette opslag, hvor han inviterede os med på sin løbetur.

Held og lykke med din indsamling!